beauty برنسيسه المنتدى
عدد الرسائل : 13374 العمر : 34 العمل/الترفيه : طالبه احترام قوانين المنتدي : مصري المزاج : المهنة : الهواية : الأوسمة : عارضه الطاقه :
| موضوع: ارزايطالي ريزي بيزي الخميس فبراير 05, 2009 12:55 am | |
| المقادير 100غ زبدة 3 حبات بصل مقطع 1 كيلو لحم بقر مفروم فرما غليظا 3 كأس ارز 2 مكعبات مرق دجاج 150 غ من البازلاء قليل من البقدونس المفروم للزينة
| طريقة الطبخ تذاب ثلثي الزبدة ويقلى فيها البصل و بعد أن يصفر لونه أضف اللحم المفرومة و تحرك بسرعة .تضاف البازلاء مع التقليب المستمر دون اضافة أية سوائل . تذوب مكعبات الماجي ويطهى فيها الأرز المغسول مع ما تبقى من الزبدة . وعند الأستواء تخلط خلطة المفروم والبصل و البازلاء جيدا بالأرز .وتزين بالبقدونس الطازج المقطع |
| |
|
samo li شاب VIP
عدد الرسائل : 8082 العمر : 35 العمل/الترفيه : مدرب جودو مصري المزاج : المهنة : الهواية : عارضه الطاقه :
| موضوع: رد: ارزايطالي ريزي بيزي الأربعاء فبراير 11, 2009 8:40 pm | |
| ههههههههههههههههههه تسلم ايديك يا جميل | |
|
beauty برنسيسه المنتدى
عدد الرسائل : 13374 العمر : 34 العمل/الترفيه : طالبه احترام قوانين المنتدي : مصري المزاج : المهنة : الهواية : الأوسمة : عارضه الطاقه :
| موضوع: رد: ارزايطالي ريزي بيزي الخميس فبراير 12, 2009 6:09 pm | |
| نورت يا سامو دايما منور كل مواضيعى تحياتى ليك | |
|
batshan المدير
عدد الرسائل : 12008 العمر : 35 العمل/الترفيه : طالب احترام قوانين المنتدي : مصري المزاج : المهنة : الهواية : عارضه الطاقه :
| موضوع: رد: ارزايطالي ريزي بيزي الإثنين أبريل 20, 2009 3:29 pm | |
| اممممممممممممم انها لذيذه ههههههههههههههههههههههههههههه اعطيني منها يا جميلتي هههههههههههههههههههههههههههه | |
|
beauty برنسيسه المنتدى
عدد الرسائل : 13374 العمر : 34 العمل/الترفيه : طالبه احترام قوانين المنتدي : مصري المزاج : المهنة : الهواية : الأوسمة : عارضه الطاقه :
| موضوع: رد: ارزايطالي ريزي بيزي الإثنين أبريل 20, 2009 11:46 pm | |
| ههههههههههههههههههههههههههه جربها انت وابقى دوقنى انت بقى ههههه ميرسى لمررورك | |
|
MARMORA_M شاب جامد اوي
عدد الرسائل : 3240 العمر : 33 العمل/الترفيه : طالبه احترام قوانين المنتدي : مصري المزاج : المهنة : الهواية : الأوسمة : عارضه الطاقه :
| موضوع: رد: ارزايطالي ريزي بيزي الأربعاء فبراير 10, 2010 3:44 pm | |
| | |
|